Euroopan sosiaalirahaston 60V juhlaseminaari

Euroopan sosiaalirahasto täyttää tänä vuonna 60 vuotta, ja ELY-keskus sekä työ- ja elinkeino-, sosiaali- ja terveys- sekä opetus ja kulttuuriministeriöt järjestivät yhteisen ”Investointeja ihmiseen – Euroopan sosiaalirahasto 60 vuotta”-juhlaseminaarin.

Hankkeen kohderyhmän esitystekniikan parissa työskentelevät ja harjoittelevat nuoret tekevät toisinaan myös talon ulkopuolelle sijoittuvia tuotantoja, että he pääsevät konkreetisti kokeilemaan alan monipuoliset (ja usein myös haastavat) työympäristöt.

 

IMG_20170216_170746-2

 

IMG_7922-2

ZIP-hankkeen nuoret toteuttivat ESR 60V -tapahtuman esitystekniikan yhteistyössä Vanhan ylioppilastalon kanssa. Asiakkaan toiveesta rakennettiin some-seinä -ratkaisu, jossa näytettiin tapahtumaan liittyvää sosiaalisen median sisältöä reaaliaikaisesti.

 

IMG-20170222-WA0003-2

Roudaamisen ja rakentelun lisäksi tarvittiin myös luovaa työtä, kun mediatiimissä harjoittelevat nuoret kuvasivat ja leikkasivat haastatteluvideoita tapahtuman ohjelmaa varten. Haastattelujen lisäksi leikattiin myös ESR 60V -historiikkivideo toimitetusta arkistomateriaalista sekä muuta visuaalista sisältöä. Iiro Palva-aho suunnitteli tapahtuman visuaalisen ilmeen omin voimin, banderolleista rolluppeihin ja käsiohjelmaan.

 

IMG_20170216_170800-2

Kulttuuriareena Glorian ja ZIPin sekä muutaman muun Metropolian ESR-hankkeen esittelypiste